goooooodis


091025

Imorgon börjar en ny vecka och jag ska passa på att tjäna lite pengar medans jag faktiskt har ett jobb. Tror att jag kan ha slängts in i det hela lite för snabbt, men efter en helg och lite miljöombyte och fler antal sömntimmar så känns det nog rätt bra att ha lite rutiner igen.


good times are gone forever

Denna får stå för soundtracket i mitt liv just nu..


161009

Jag har precis börjat på ett jobb efter lång tid av arbetslöshet. Min kropp är inte riktigt inställd på detta ännu och efter 8 h datorskrivande kommer jag hem med bortdomnade fingrar.
Livet leker.

101209

Lördags var en trevlig kväll. Tack alla inblandade, och alla schyssta 80tals utstyrslar var underbart att se. Nu ska jag sitta inne hela dagen och hoppas på att snön inte stannar allt för länge. Jag vill ha tillbaka den mysiga höstkänslan.

back to the 80's

På lördag firar vi rebeckas 20-årsdag lite i förväg med temat 80tal, jag funderar på att slå till med en outfit något i denna stil, dock ännu lite mer pimpad med sköna smycken och makeup!

071009

All snö som har lagt sig på backen för att sen sakta börja tina bort igen och solen som skiner ger mig lite vårkänslor. Det första som hände när jag gick ut i det slaskiga vädret var att såklart blöta ner mina inte allt för rejällt klädda fötter. 

RSS 2.0