if a song could get me you

Fin helg hemma hos Josefin i Duved:
Utgång och fikamys.
Kortspel.
Pärlplattor och 47 tända ljus.
2 strömavbrott.
Nu är jag hemma igen. Men mycket trevligt var det. Tack tack!

only here for the fight

Jag har fått inse att mina nyinköpta fin-skor är för stora, så de åker tillbaka till affären.

she dosen't know if its may or july

Två dagar av girlie-filmer och mys. Dag ett bestod av en shopaholics bekännelser och alfabet med egenkompinerad coockieglass. Även ett nyttigare alternativ med grönsaker och dipp och bara mysigt häng. Idag bestod av en härlig promenad ner till byn. Fika och 27 dresses. På toppen av isbärget machade jag till det med en ny tröja rosa och vitrandig som kom på posten tidigare idag. I like it.

i dont belive in everything there telling us, all the lies on television is dangerous

Jag har spelat tre i rad med nikki. Kollat på låt den rätte komma in med emelie. Ätit grillat med släkt. Spelat kortspel. Och dagens ljuspunkt: fått hem salems nya skiva och rakt in i min ipod.


spring melodies

Jag är sugen på att resa. Jag vill åka bort ett litet tag. Slippa allt som har med jobbsök och pengabrist att göra. Åtminstånde är de soliga långpromenaderna en vardagslyx. Få lite färg och fräknar i ansiktet såhär när våren närmar sig. Det gillas

this trumpet in my head

Helgen var finfin. Jag spenderade sjukt mycket pengar på fika och ett par nya skor, men det var läder och så en massa inlägg och hälgrepp och allt vad det heter för att kunna ha dom. Men nu är jag iallafall supernöjd.
-
Och sen till det åtminstånde jag har väntat på ändå sedan torsdags. Jag gissar att ett uteblivet samtal betyder att jag inte fick jobbet. Typiskt. Men åtminstånde så fick jag ett paket från ASOS på posten för att dämpa besvikelsen lite.

shop like a crazy person.

Av förtjusning upptäckte jag tidigare idag att väskan som jag suktat efter och i lördags blivit lite irriterad över att den var slut i lagret när jag äntligen skulle beställa. hade kommit tillbaka, så jag skyndade mig att trycka i en beställning på en gång.. och av ännu mer glädje insåg jag att det var den enda kvar också. Sen lyste dom bekanta röda bokstäverna ''out of stock'' ska man beställa så ska man tyckte jag och slängde i ytterligare 2 par strumpbyxor och ett hårband av vita pärlor. Inte nog med denna lycka så var det sista dagen för en 20% off rabattkod.

update:

Jag har inte ätit något det närmsta dagarna som faktiskt stannat kvar. Jag har ingen som helst energi i kroppen och kan inte göra någonting. Jag går lite skrämmande ner i vikt, och jag vågar inte ställa mig i duschen för näringsbrist. Jag vill helst av allt inte svimma.

sleeping sickness, two

Kom hem med vad jag tror kan vara halsfluss och äter stepsils och mat i flytande form.

here are many wild animals

Helgen spenderades i ett kollektiv uppe i Umeå. Heta disskutioner om könstryckare och rumpgnuggerskor och ett levande exempel på detta när det bar av för nattligt äventyr på corona. Några plagg rikare och mycket fattigare reste vi hemöver. Tack för den underbara helgen tjejer!

RSS 2.0