vi ses på arvika!

Hejdå, tidigt imorgon åker vi söderut.
---
Nu ska jag ställa mig iordning och vara nykter på ett 30-årskalas. yeey!


270609

Ett spontanköp och en jeansjacka rikare! Jag har egentligen inte råd med sånt här. ojojoj!

the sun is an old friend

Äntligen har vi fått lite värme. Dessa dagar har  firats med massa glass, vattenmelon, trevligt sällskap och lite solning.. Nu hoppas jag bara att det håller i sig till veckan.


let it rain

Jag har letat fram mammas gamla regnkläder sen  typ 80-talet. Denna jacka och tillhörande lila enfärgade byxor och mina nyinköpta stövlar som visade sig vara allt för gula kommer göra mig  till den snyggaste funkisen på arvika. Eller? haha

thats the way it goes when you wanna be free

Jag har inte gått utanför dörren på två hela dagar. Gått omkring hemma med sköna kläder druckit te och myst. Men nu får det ta och bli sommar snart. Jag vill gärna inte få användning för mitt nyköpta paraply eller min beställd stövlar.

Nu är det kladdkaksbakning i väntan på något bättre.

with numerous clauses

Jag spärrade min internetbankdosa igår kväll. När jag kom på banken idag så visade det sig att det var min systers jag hade spärrat. Hon blev nog inte överlycklig av den nyheten.

Men jag passade på att fixa lite vuxenpoäng när jag ändå var på banken och bytte upp mig mot ett visa-kort. Jag kommer dock att sakna mitt gröna föreningssparbanken-kort.

100609-2

En snäll syster kom hem från götet med en liten present till mig. Det gjorde mig glad. Tack tack!

100609

Jag fick en trevlig vistelse i staden. Gick ihop med bea,lisette och rebecka. vi hade ost och kex-kväll med nybakt jordgubbspaj, glass, färsk frukt och te. Det var supermysigt. Det händer allt för sällan nu när nästan alla flyttar härifrån.
 
Dag 2 bestod av fika på paus med lisette och rebecka och en cappuccino  gjord av kärlek. (vad hände där liksom?!) En sen buss hemåt och en nattlig myspromenad med emelie.  Nu börjar dom där mysiga sommarnätterna äntligen tina fram. Vädret verkar dock inte vara på topp ännu. Men som tur är har jag inhandlat mig ett tjusigt paraply på rean.

080609

Nu åker jag in till stan tills imorgon. Hör av er om ni vill hitta på något :)

to dancers in the rain

Det är sånt där perfekt väder ute för att kunna få sitta inne med en stor kopp te och absolut inte göra någonting. Hunden ligger redan insvept i filtar i soffan efter ett att blivit uttvingad i regnet. Jag fastnar mest framför tradera och inhandlar lite onödigheter. Tradera är vanebildande.

Sen så vill jag passa på att säga att det är tråkigt att inte få kommentarer när man ser att folk läser. Det är kul med kommentarer. Jag vill veta vilka som läser.

organisera mera!

Jag har fixat ihop en hylla som jag inte längre tyckte om. Nu älskar jag den istället! Vem visste att en skiv-hylla kunde vara så praktisk. Dock kommer jag att behöva köpa en till likadan om det fortsätter i samma takt. haha.

see the wind blow over me

Jag måste ta mig till att starta ett litet projekt. Kanske ska ta och passa på att handla lite tyger nästa gång jag åker in till stan. Någonting måste jag börja sysselsätta mina dagar med. Jag borde dessutom ta upp mitt promenerande som lite glidit undan dom två senaste veckorna. Det är ju faktiskt väldigt uppfriskanade och kul att promenera lite o-orienterade stigar.


RSS 2.0