300509

Kul att östersunds uteliv är så bra. Att man inte kommer in även fast man har förköp. Jag är lite bitter. Men nu ska vi gå ner till badhusparken på fikaevent och sitta och mysa i solen.

at the seaside

Jag hade lite i mitt bakhuvud planerat en cyckelsväng och sätta sig nere vid vattnet på något fint avlägset ställe, men självklart blir vädret lite molning. Varmt med inte det minsta sådär mysigt som jag ville ha det.

Jag har iallafall tackat ja nu till josefin och arvika som funkis. Det blir nog rätt så bra. Har tittat lite på vägbeskrivningar och till min förtjusning insett att det hela bara är enkel inlandsvägskörning. Ingen stressig motorväg. Jag gillar inte motorvägar. Ska man roadtrippa så ska det vara landsvägar och fin musik. 

240509

Jag planterade äntligen om mina solrosor så de fick större utrymme. Jag tror aldrig jag har lyckats hålla något levande så här länge förut. Plantera solrosor kanske är min nya grej.

Igår var jag hos farmor i 5 timmar. Åt god mat, spelade kortspel och fyndade två väskor som hon inte hade någon användning av. Dom var fina och behändigt små. Jag gillar min farmor..

220509

Eftersom jag sitter här och sörjer lite till för lite sponatanitet i min vardag så bjuder jag på en sommarbild, och ser att även på denna bild skymtas en röd snodd på min vänsterarm. Det är något jag insett såhär i efterhand. En liten röd  tråd bland bilder på mig.  Det är känns lite knäppt så jag tror att jag måste försöka bryta det mönstret.. haha.

off road

Det är roligt att promenera sådär off road. Så jag hjälper pappa med lite träning när jag ändå inte har något annat för mig, om har jag tur kanske jag blir lite fit på kuppen. Eller åtminstånde får tillbaka min kondition som jag hade en gång i tiden.

i will sing for you

Det är lite tragiskt när man börjar leta sig till att göra saker. Jag har tillexempel tvättat idag.. HELT FRIVILLIGT! Sen blir man helt besatt av diverse tv-serier. Imorgon måste jag nog förövrigt plantera om mina solrosor som har växt så otroligt att de snart inte ryms i mitt fönster..

Somebody reckoned well just one drink that'll do.. Somebody's evil twin said: well, let's make it two

Jag är sjukt seg på uppdateringar nu för tiden.. men nu har vi här fredagens händelser. rolig kväll med sushi och mycket vin. bildbevis nedan. filmerna som spelades in finns under mindre sekretess, eller möjligen på emelies blogg senare om ni har tur.
 

cyckeltur:

Jag tvingade med min syster på årets första cyckeltur. Vi köpte glass och tog en sväng förbi farmor och spelade kort. Jag har saknat min cyckel under vintern.


silent disco

''Silent Disco - dans och eufori i total tystand. Det hela går ut på att deltagarna förses med trådlösa hörlurar med två eller fler kanaler kopplade till respektive DJs som spelar olika typer av musik. Resultatet ger utttrycket ''dansa i sin egen takt.'' en väldigt bokstavlig tolkning. Idén föddes i skogen. Ekoaktivister som ville samla folk till en fest för att protestera mot nedhuggning av träd. Eftersom de av hänsyn till de vilda djuren inte kunde spela hög musik blev blev lösningen att utrusta alla med hörlurar.  De senaste åren har silent disco blivit ett mycket uppskattat inslag på många europeiska festivaler från Glastonbury och Reading via Benicassim i spanien till storsjöyran''


makes me wanna fly

Ikea-roadtripp med emelie och evelina slutade i massa materiell kärlek. Men oj vad detta inte är bra för min ekonomi, har jag tur får jag åtminstånde något av de sommarjobb som jag sökte på ''sommarjobbsjakten'' som det så fyndigt hette i onsdags. Jag behöver pengar, för än hur många gånger jag sagt det förr så får det här vädret mig att vilja åka till varmare breddgrader. Jag hoppas innerligt att det blir den där festa/sola chartern i augusti med josefin och emelie.

sunflower

Jag fick ett mindre infall och planterade solrosor. Nu står det ett ''mini-växthus'' i mitt fönster.


yesterday happenings

hemkomen sedan i söndags. spenderade en dag på ikea och handalde världens finaste sängkläder. en mysig sista april och en stockholmstripp för att träffa lisette och handla en finfinklänning med emelie. tre söta kusinbarn och en bilresa senare är jag hemma igen. 

Gårdagen spenderades med mamma, staden och en fin lunch. Jag impulshandlade ett par skor som jag inte längre vet om jag vill behålla. Vi får se hur det blir med den saken.

Klockan 14:00 idag ska jag upp till ams. Har fått en ny handledare så förhoppningsvis kanske jag får veta någonting lite vettigare av henne. Men man ska nog inte hoppas på förmycket..

RSS 2.0