every day seems a little closer

Jag har börjat skriva listor, eller det har jag väl mer eller mindre gjort hela tiden. Men jag har kommit på mig själv den senaste tiden att det alltid ligger en lista eller två brevid datorn.. saker att packa, saker att göra, sökta jobb, skivor att inhandla. Ja listan kan göras lång.

Imorgon väntar staden. jag, emelie och rebecka ska ut och snurra tillsammans.
Det borde bli kanon, long time no see.

let my shoes lead me forward

Jag längtar till på torsdag, och jag längtar tills i slutet av februari. Jag vill ha händelser i mitt liv. Jag vill ha planer och jag vill kunna göra någonting av dem. Jag skulle inte banga på en roadtripp nu..

seems like we lost it

Nu är det jag som har portat mig själv från framtida internetinköp. Jag ska inte ens låta mig själv gå in på sidor med en köpmöjlighet.. utökade precis min hm-beställning till ca1560kr.

*ett par high heels
*ett par tygskor
*ett par lösögonfransar
*3 bikiniöverdelar
*2 bikiniunderdelar
*en kuvertväska
*ett 3-pack trosor
*ett 2-pack strumpbyxor
*ett linne (förhoppningsvis klänningslångt)
*ett par chinos

men å andra sidan så är det en himla massa godsaker jag får hem i lådan framöver


sound of rain against my window pain

''jag förstår inte hur du kunde kolla på den där tröjan och tycka att: den här är ju fin''
                                                                                                                                    - Evelina

thunderbird motel

Jag har kommit in i en klantig period. För andra gången på väldigt kort tid har jag skurit mig i fingrarna och spiller på alla mina kläder hela tiden. Det är rätt tjockt med fettfläckar.

music killed me

De där tre gratislåtarna jag skulle få för att jag köpte en skiva är helt omöjliga att ladda ner..

Snart ska jag försöka hitta på någonting vettigt att göra på en fredagskväll.. utan alkoholhaltiga drycker och med emelie. Det slutar nog med ett parti betapet och en kopp te skulle jag tro.

love can also be a killer machine

Jag har kämpat och kämpat för att få till någonting fint på min blogg.
Detta blev resultatet. Inte mycket, men jag vägrar att sätta min in alla dom där html-koderna igen på ett tag.


color my day

Jag bestämde mig sent igårkväll att det efter över ett års uppehåll på tiden att jag skulle få bort min trista urblekta hårfärg. När jag tidigare idag åkte ner på affären hade jag i tanke att jag skulle ta något annorlund för en gångs skull och inte mörkbrunt som alla andra gånger (även fast det är det snyggaste jag vet) men jag fegade ut och valde en chockladbrun hårfärg istället för det planerade. Trist nog blev det inte lika mörkt som jag hade hoppats på. Men jag gillar det!


Jag ska köpa löparskor hade jag tänkt och börja springa eller nått, snart ska jag gå på dubbla promenader.. En med hunden och senare även en till med en  god vän!



the lilac time

Gled ner till em för en omgång med alfapet och brunkullate.
Nu har jag 3 nya skivor i mina händer, och jag har snart läst ut ''det är 1988 och har precis börjat snöa''  jag har kommit in i en period med bokläsning materalism.


inauguration day

nu sitter jag och är sådär otroligt nördig när jag följer när barack obama ska svära eden på CNN.com. närmare 2 miljoner människor är på plats för att se honom bli amerikas första svarta presidenten!


why do today what you can put off until tomorrow?

Jag är duktig duktig duktig! Lagar mat och tar tag i sånna där saker som jag har skjutit framför mig allt för länge.. och idag var det en månad sedan jag tog körkort. vilket åtminstånde är en sak som jag har åstadkommit det senaste 8 månaderna av arbetslöshet.

Jag borde gå ut och göra snöänglar, men det är allt för kallt för min smak. Som barn verkade man inte känna den där isande kylan som stack i benen när gradantalet steg över -10.

melodies and desires

fin kväll med en fin vän.
debatt, cheeseballs och päronsaft.
levand ljus, cosmopolitan och elle läsning. mys!

goodnight, travel well

Ännu en dag har blivit till natt och jag sitter och drömmer mig bort till reseledarutbildningen som jag så länge velat åka på. Jag ska ta tag i det hela och höra mig för lite. Jag vill inget hellre just nu, jag vill resa och upptäcka. Jobb utomlands i värmen känns som det rätta för mig just nu. Jag vill brilliera, jag vet att jag kan!


buy you a spidermancomic and read ´til you fall asleep

Jag hatar att jag är materalist, om någon dag ramlar 3 nya skivor ner i mina händer. Även ett paket från h&m är påväg vecka 6 med ett par underbara skor och lite annat nödvändigt.

yellow lines

Jaha, då har ams äntligen sett till så att jag ska få komma på dessa jobbgaranti-möten. Ett brev och bifogat papper där jag ska fylla i ''vem är jag?'' haha, jo för det kommer säkerligen att ge mycket.. och jag får heela 5 kr mer i dagsersättning för att gå på det där. så givmilt.  det finns ingen som helst möjlighet att man ska kunna klara sig på dom pengarna man får, så lägenhet och hela allt det där kan man helt bara drömma om. Ge mig ett jobb, eller en utbildning!

asphalt flower breaking free

Jag vill bli lika fräknig som om somrarna igen, jag gillar inte kalla bleka vintermånader.

it was a partynight and i was feeling fine in the city

Oplanerat, dimmigt och virrigt. Kort och gott en simpel förklaring på gårdagens impulsutgång. Det var gratis inträde och mitt kort funkade inte i baren, så en billigt histora blev det! På något konstigt vänster har jag verk i hela min kropp och min dygnsrytm är helt fåt helvete. Klockan är 03:20 och jag har vaknat för inte så lång stund sen.

those winters

sjuukling, jag preparerar mig med juice, vitaminbrustabletter och te. blev dock tvungen att ställa in morgondagens festligeheter vilket inte verkade vara så uppskattad. men jag tror heller inte att jag blir den ''bright and shiny''- partyprissen om jag går runt och känner mig omotiverad och krasslig...


   
och sämst kvalitet och cambilder kan man väl inte annat än älska, haha

tonight we all have nicknames after all

varför måste man gå på intervju på kungsholmen i stockholm för ett jobb som kommer att vara i åre och sälen i vinter? tefefonintervjuer hade väl varit lägligt.. jag hittar inte ens runt där! hur som hels så blev jag tvungen att tacka nej då jag knappt ens har pengar till biljetter ner etc. jag blir knäpp, ge mig ett jobb!

even a broken clock is right twice a day

Vi hade fel. Aldelles otroligt fel, men vi har tittat upp det hela igen. Lite dyrare, mycket bättre. Jag ska ska kämpa för att vi för en gångs skull ska lyckas fullfölja en plan. BackpackerBerlin är vårt nya mål. You and me, you and me!

åhh, david's cosy little backpacker hostel, jag är käär!

och så var vi där igen, drömmandes efter någonting nytt, någonting spännande. Jag och min kära vän emelie har nu bestämt oss för att förhoppningsvis ta vårat pick och pack och åka till berlin för några dagar i början av mars.. Nu håller vi tummarna på att våra magra plånböcker tål denna fyndresa på 858:- inkulsive flyg, boende, tåg ner och flyggbussar. etc. Jag behöver verkligen något att få se fram emot nu...
 

the start of something new

Jag startar år 2009 med att gå emot mig själv och starta mig en alldeless egen blogg. Jag har länge sagt ifrån mig denna trend. Men då jag nu försöker ta tag i min arbetssituation och fixa till det dilemmat så tänkte jag : varför inte påbörja någonting nytt och spännande som att försöka mig på att skriva om mitt liv och vad jag sysslar med. För om jag inte lyckas snart med att få ett jobb och ännu en gång flytta hemifrån så sysslar jag faktiskt inte med någonting intressant om dagarna heller och då kommer det även inte bli någon fortsättning med mitt nyfunna bloggande. so here it goes!

RSS 2.0