telescope

klockan är 00:27  jag borde packa klart nu. Kom igen nu johanna, packa!
Imorgon åker jag neröver. Bilfärd tillsammans med farmor och faster och dålig dansbandsmusik. Hurra för ipod!


weekend wars

Gårdagen var fin. Följde med in till stan med evelina. Gick på affärer (nya monki-butiken är heaven). Sprang på moa vilket var mycket trevligt. Sen åt vi. Jag  fyra små rätter med tillhörande friterad banan. Hela dagen klart värd. Idag börjar dagen med varma mackor, sen blir det en promenad. Bra söndagsplaner helt enkelt.

I övrigt längtar jag mest till veckan!

this is me, this is you

På onsdag blir det uppsala i 4 nätter. En lugn sista april och på fredag tar jag tåget vidare till huvudstaden, möter lisette över en latte och spenderar tid med emelie som förhoppningsvis också befinner sig i dom krokarna under samma helg. Jag tror nog att det här kan bli en värd sista-april-helg för en gångs skull.

Det enda jag måste försöka lista ut nu är hur jag ska packa! Men det ska nog kunna lösas även det.


like the simplest of songs

Ibland kan dom minsta sakerna kan göra hela ens dag!  från emelie och evelina, tack tack!

i've got a song inside my head

Alla mina dagar nu för tiden är mysdagar. Jag vaknar nogorlunda tidigt. Mest för att jag tvingar mig själv till det. Kanske tar jag en promenad och är det rikitgt fint väder sätter jag mig utomhus en stund med musik i öronen. Det klagar jag jag inte så mycket över.

i would sing it loud and clear so everyone could hear

Vädret är något av det finaste just nu. Jag spenderade dagen mycket på balkongen och köpte en låda mango sorbet. Det godaste av det godaste. Efter en tidig morgonpromenad på 7,4km så tyckte jag att jag var värd det.
 
Följ min blogg med bloglovin för all del Jag har blivit lat och gillar konceptet av att slippa hålla koll på när folk uppdaterar. Så nu gör jag lite reklam!   

you`re the fool who`s chasing down the candy cane

Jag har köpt mig ett par promenad/löparskor. Nu återstår det att se om jag kan slita ut åtminstånde ett par sånna skor under min livstid. The game is on!

sunshine and freckles

Massor med solsken i flera dagar nu. Jag vill att vi snart ska kunna gå barbent och osminkade. Nu ska jag snart ta tag i att köpa lite sommriga nagellack för att få lite bättre vårkänsla.

and now i sing: bara-bapa-baraa-baapaa!

Till sista april finner ni mig i en liten ort 2 mil utanför uppsala. Jag vägrar sitta hemma och gå på en dåligt planerad fest och komma hem besviken för att sista april ännu en gång visade sig vara en olyckad partykväll.

im good im gone


Jag fyndade paljette-tights på Tradera för en billig peng. Nu är jag redo för en helkväll på stan!

om några år kan vi springa på varann och säga: så illa kan det gå

Förra helgen blev jag kallad rockchic denna för tjejen i grease. Jag vet inte hur jag ska överträffa detta inför nästa utgång..
Nu har jag åtminstånde fått dansa av mig lite och en utgång i Östersund igen för ett stort uppehåll var mycket roligt..

its lika a revolution

Jag bjuder på denna fulingposébild sedan förra helgens piff innan utgång. Tagen under den knappa tiden på kvällen innan vi fick känna oss som lammkött och sedan somna fulla och glada hemma hos josefin.. Jag vill ha dansgolv och galna nätter!


RSS 2.0