30/07-09

fest 5 dagar i rad i sämst väder resulterade i borttappad röst och förkylning. yeeey! men det var det nog ganska värt ändå!


280709

videosamtala skulle kunna bli det nya förfesta!


090723

kreaktiviteten börjar komma tillbaka, det gillas!
så även shoppingbegäret, det är lite sämre för min ekonomi. men nytt alltid uppskattas!

it was a partynight and i was feeling fine in the city

Hemgång från gårdagens utekväll var det mest knäppa jag varit med om. Inte nog med att vi tog morgondagens tidningar med oss hem när vi passerade affären. vi bestämde oss också att ta med oss 50l kogödsel som låg i sin ensamhet. Jag har nog aldrig varit med att vi kämpat så godhjärtat för något som då! inte på fyllan iallafall. jag har nog saknat våra galna upptåg på senare tid, underbart!

Allt var mysig och underbart! Vi satt i solskenet och hade det härligt, tack rebecka för att du tvingade in oss för en utekväll. Det var allt för länge sedan. Nu peppar vi stråket och multiutgångar!

we can do such crazy things

Ikväll blir det lite smått utgång med vänners. Dagen har bestått av presentletning och jag hann självklart med lite impulsshopping på stan. Men vem kan motstå 2 för 99krs erbjudanden.

Nu ska jag laga mat och vänta in mitt sällskap för kvällen. Sen ska vi bli fulla och glada.

rainday

Jag åker in till staden i flera dagar. Packar med mig några killeroutfits för eventuell utgång. Fikar i nya lägenheter och träffar folk jag allt för sällan träffar. Jag struntar lite smått i att jag håller på att bli sjuk och hoppas på att det går över.

Nu är det teatime i väntan på att regnet ska övergå till något bättre.


090709

Från att ha hängt med folk 24/7 till total tystnad. Jag gillar det inte. Ge mig en plan.Eller ett sånt där spontanäventyr som jag länge har efterfrågat. Just nu: vad som helst. Synd att jag är pank och har mina begränsningar.

pictures

Lite blandade bilder från kamera och mobilen. chill häng och fina spelningar.


join me for a surf right in the mud

Hemma efter en vecka sovandes i en bil. Jag är nöjd och med det hela trots sina upps and downs. Träffade jättehärliga människor och är förundrad över att så mycket olika människor kan komma så pass bra överens. Jag har fått sett nästan allt jag ville. Det gjorde mig mycket nöjd. (bilder kommer, troligtvis imorgon om jag orkar)


RSS 2.0